GEZONDHEID     

Het belangrijkste bezit dat je hebt, is je gezondheid. Je hebt maar 1 lichaam en die moet je goed verzorgen. Uiteraard zijn er allerlei manieren om je lichaam goed te onderhouden.

Het algemene advies is: gezond eten, bewegen en voldoende slaap. Het is makkelijker gezegd, dan gedaan. Groente en fruit eten....en dan zijn er nog genoeg lekkere etenswaren, die ons verleiden in de supermarkt.

Regelmatig sporten....dat vereist discipline en motivatie. 30 minuten wandelen per dag telt ook mee. Maar doe jij dat elke dag?

En genoeg uren slapen. Dan hebben we nog niet over de kwaliteit van slapen. 's Nachts verwerken de hersens alles van de dag ervoor. Inclusief alle prikkels, die we tegenwoordig in overvloed krijgen aangeboden op onze smartphones.

Hieronder vind je mijn ervaring hoe ik omga met mijn gezondheid.

     MIJN ERVARING    

Een dag heeft 24 uur en ik wil deze tijd optimaal benutten.
's Ochtends zit ik meestal vol energie en "sport" ik elke dag een klein half uurtje, voordat ik onder de douche ga en ontbijten.
 
Maar gedurende de dag en dan vooral na de lunch merk ik dat mijn energie minder wordt. Aan het eind van de werkdag wil ik ook nog kunnen genieten van de avond met voldoende energie, maar dat viel nog wel eens tegen.

Toen ontdekte ik een programma, waarbij ik in 9 dagen meer energie kreeg en ook nog wat slanker werd. Na een paar dagen in het programma ging ik mij al veel energieker voelen. Het was goed vol te houden met alles wat ik, volgens het bijgeleverde boekje, mocht eten.

Aan het einde van de 9 dagen zag ik ook een paar kilo verschil op de weegschaal en mijn buik was een stuk slanker geworden.

Net zoals de APK voor auto's gebruik ik dit programma om jaarlijks een onderhoudsbeurt te doen voor mijn lichaam.

 Start met 9 dagen

Kun je er beter uitzien, afvallen en je gezonder voelen na slechts 9 dagen? Ja, dat kan!
Het cleansingprogramma C9, ofwel Clean 9, is een negendaagse kuur op basis van aloƫ vera. Met het C9 programma maak je gedurende
 9 dagen een vliegende start naar een fittere versie van jezelf.
Na 9 dagen heb je de kennis en motivatie om die gezonde lifestyle voort te zetten.

Over dit product

Ik weet niet of jij dezelfde resultaten zult behalen. Maar stel dat het zo is. Zou jij er dan 9 dagen voor over hebben om ook energieker en slanker te worden?
Door het programma te doen, ervaar je zelf wat het voor jou doet.
Via de onderstaande button kom je op de bestelpagina en kan je daar je bestelling doen.